Diensten & Prijzen

diensten & Prijs op aanvraag

Onze videoproductieservices bieden de perfecte mix van creativiteit, technologie en kennis om de mooiste kwaliteit videocontent te leveren. Met onze film-, edit- en dronevaardigheden brengen we jouw verhaal op een unieke manier in beeld en zorgen we ervoor dat het opvalt tussen de rest.

Videografie

Visualise. Inspire. Engage.

Wij begrijpen dat elke videoproductie uniek is en vereist daarom dat onze filmapparatuur wordt aangepast aan de behoeften van de opdracht. Of het nu gaat om het vastleggen van een bedrijfsevenement of het filmen van een reeks social media video's, wij zorgen ervoor dat we de juiste apparatuur gebruiken om het beste resultaat te behalen. Er wordt minimaal een halve dag film gerekend per uitgevoerde opdracht.

Editing

Polish. Perfect. Publish.

Ons videobewerkingsproces omvat nauw samenwerken met u om uw visie en doelen voor het project te begrijpen. Met behulp van Final Cut Pro X monteren we zorgvuldig het beeldmateriaal, voegen we effecten en overgangen toe, en verfijnen we de audio om een eindproduct te creëren dat uw verwachtingen overtreft. Met een minimum van één dag bewerkingstijd zorgen we ervoor dat elk detail wordt geperfectioneerd om een video te creëren die echt opvalt.

Drone Beelden

Aerial. Adventure. Imagery.

Met onze certificering als drone-piloot in de Specific en Open Category hebben we de kennis en ervaring om veilig te vliegen in zogenoemde CTR en Open zones en de meest verbluffende beelden vast te leggen. De filmopdracht zal in overleg worden gehouden met welk type drone daarbij het beste schikt, waarbij we onze DJI Mini 2, die we in eigen bezit hebben sowieso gelijk kunnen inzetten om unieke en overtuigende opnames te maken. Hierbij kan men denken aan een totale opdracht van minimaal twee uur.

Laten we Beginnen!

Maak uw eerste afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken tijdens een brainstormsessie.